facebook - svår aplastisk anemi

Hej, alla!

På www.facebook.com finns en grupp som jag har skapat som heter svår aplastisk anemi.
Vill Ni bli medlemmar? Vi är nu några stycken samlade där som alla på något sätt är berörda av denna svåra sjukdom. Gå in på facebook och sök upp gruppen. Skicka en förfrågan och berätta kort om er själva.
Jag hoppas att vi ses!

-----------------------------------------------

Jag insjuknade i SAA våren / försommaren 2005, och kände mig så fruktansvärt ensam. Sommaren 2006 genomgick jag en benmärgstransplantation med en obesläktad tysk donator på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg, och idag har jag fått livet åter!

Var finns Ni andra? SAA är ju en mycket ovanlig och svår blodsjukdom. Vi är inte så många, men vi är ju ändå MÅNGA som överlevt, och som idag lever och skrattar runt om i Sverige! Jag skulle vilja få kontakt med er, era nära eller med era vänner - men också med er vars nära inte överlevde. (om Ni vill!) Kanske ändå att fler känner som jag, och är nyfikna på möta andra, att utbyta erfarenheter, och funderingar kring vad som varit. Kanske att vi alla kan finnas till för varandra, och att vi kanske kan hjälpa/ finnas som stöd för dem som insjuknar idag!

RSS 2.0